top of page

HELA HISTORIEN

OM OSS

På Högalidsvägen 1 i Smedby hittar du både Träningshörnan och Praktik Skuldran. Catarina Önnered är grundare och ägare till båda två och är utbildad massör och kiropraktor. 

img32_edited.jpg

TRÄNINGSHÖRNAN

Vi är ett litet, familjärt och personligt gym mitt i Smedby. Här kombinerar du din träning som du vill. Styrkan tränar du på maskinerna eller med fria vikter. Konditionen tränar du på något utav våra löpband, i roddmaskinen, på cykeln eller i crosstrainern. På vårt gym tränar du i lugn och ro med fräscha maskiner. 

Vi har generösa öppettider där du tränar när det passar dig. Det är ingen tidsbokning på våra gruppträningspass. När du har bestämt dig för att börja träna på träningshörnan så bokar vi en tid för gratis gyminstruktion antingen via mail eller på telefon. Gyminstruktionen tar ca 45 min och då går vi igenom vilket mål du har med din träning och om du har några eventuella skador att ta hänsyn till. Vi går tillsammans igenom maskinerna och andra praktiska saker att tänka på. När du löst ditt träningskort får du en nyckelbricka för att komma in när det inte är bemannat. 

Vi har 10% rabatt för studerande och pensionärer. Det går bra att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss. 

Vi ser fram emot att ses! Varmt Välkommen! 

PRAKTIK SKULDRAN

Vill du ha massage eller kiropraktik så gör du ett besök hos Catarina på Praktik Skuldran. Hon finns i samma lokal som Träningshörnan. Praktik Skuldran har funnits sedan 1987 och drivs utav Catarina Önnered som utbildade sig till massör 1986 i Stockholm och gick vidare till kiropraktor året därpå. Sedan januari 2019 finns nu både Träningshörnan och Praktik Skuldran på Högalidsvägen 1 i Smedby. 

 

På Praktik Skuldran behandlas kunder med kiropraktik och massage. Hennes behandlingar ser till helheten där det även ingår stretching. Du kan välja på helkroppsmassage eller endast rygg och nackbehandling.  

Praktik Skuldran utökade sin verksamhet 2009 med gym och gruppträningar som ett komplement till redan befintlig verksamhet. Det blev ett träningsställe med lite utav varje.

Vi har 10% rabatt för studerande och 65+.
Det går bra att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss.

Screenshot 2023-05-24 at 13.25_edited.jpg
bottom of page